menu

Toyota Land Cruiser 120

De Toyota Land Cruiser 120 is de opvolger van haar iconische voorganger; de Toyota Land Cruiser 90. Eveneens verkrijgbaar als 3-deurs en 5-deurs en met de moderne drieliter vier cilinder common rail D-4D dieselmotor en vierliter V6 benzine motor. De Land Cruiser 120 is met tussentijdse updates geleverd tot 2009. Bekijk het aanbod Land Cruiser 120 occasions bij Lesscher 4WD, neem contact op of kom langs in onze showroom!

ROBUUSTE 4X4 TERREINWAGEN; TOYOTA LAND CRUISER

De Toyota Land Cruiser wordt geroemd als robuuste 4×4 terreinwagen en wordt al geproduceerd sinds 1951. De Land Cruiser heeft internationaal een ijzersterk imago opgebouwd en wordt beschouwd als zeer sterk en betrouwbaar.
Inmiddels zijn er veel verschillende uitvoeringen van de Toyota Land Cruiser verschenen, zoals de Land Cruiser 70 serie, Land Cruiser 90 serie, Land Cruiser 100 serie, Land Cruiser 120 serie, Land Cruiser 150 serie en de Land Cruiser 200 serie.

EIGENSCHAPPEN TOYOTA LAND CRUISER 120

De Toyota Land Cruiser 120 is de opvolger van haar iconische voorganger; de Toyota Land Cruiser 90. Eveneens verkrijgbaar als 3-deurs en 5-deurs en met de moderne drieliter vier cilinder common rail D-4D dieselmotor en vierliter V6 benzine motor. De Land Cruiser 120 is met tussentijdse updates geleverd tot 2009.

LAND CRUISER 120 MET GEEL OF GRIJS KENTEKEN?

De Land Cruiser 120 wordt verkocht op zowel geel als grijs kenteken en mag, mits origineel in Nederland geleverd, 3500 kg trekken. Meer weten over trekgewicht? Bekijk ook: 3500kg trekgewicht (bedrijfs)auto.

Door uw Toyota Land Cruiser 120 op grijs kenteken te rijden kunt u gebruik maken van belastingvoordelen die het grijs kenteken met zich meebrengt. Mits je ondernemer bent voor de omzetbelasting en een BTW nummer hebt.
Het grootste voordeel van grijs kenteken rijden is dat u geen BPM betaalt bij de aanschaf van de auto en dat u minder wegenbelasting betaalt dan voor een auto met op geel kenteken.

De ombouwmogelijkheden voor de Toyota Land Cruiser 120 5-deurs zijn;
B-style ombouw -> Bij deze ombouw wordt het tussenschot vlak achter de stoelen geplaatst, hierdoor creëer je de meeste laadruimte.

C-Style ombouw -> Bij een ombouw naar C-Style wordt het tussenschot ongeveer een halve meter achter de stoelen geplaatst voor eventuele bagage en meer beenruimte.

Bij ombouw van een Toyota Land Cruiser 120 3-deurs wordt er een laag tussenschot geplaatst met een verhoogd dak.

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN VAN DE LAND CRUISER 120

De Land Cruiser 120 is geleverd in een aantal uitvoeringen: LX, VX, SX en Executive.

De Toyota Land Cruiser LX beschikt over alle off road eigenschappen en is de meest kale uitvoering. De bumpers zijn zwart en de velgen zijn van staal.

De Toyota Land Cruiser VX is een luxere versie van de 120 serie met onder andere treeplanken, spatbordverbreders, mistlampen, chromen accenten en lichtmetalen velgen. Tevens zijn de bumpers in kleur gespoten. Ook qua comfort biedt de VX ten opzichte van de LX meer luxe.

Later verscheen de Toyota Land Cruiser SX uitvoering. Deze uitvoering zat tussen de VX en de Executive in en werd geïntroduceerd in 2006. Het reservewiel van de achterdeur verdween onder de auto en de auto werd uitgerust met lederen bekleding.

De Toyota Land Cruiser Executive is uitgerust met luchtvering op de achteras, hierdoor is de auto in hoogte te verstellen. De hoogteregeling met luchtvering zorgt voor o.a. een betere wegligging en rijcomfort. De SX en Executive zijn alleen als 5-deurs leverbaar.

Wij kunnen niet anders zeggen, met de aanschaf van een Toyota Land Cruiser 120 doet u een veilige koop voor vele jaren rijplezier.

TOYOTA LAND CRUISER 120 BIJ LESSCHER 4WD

Lesscher 4WD heeft een ruim aanbod verschillende Toyota Land Cruiser 120 modellen in diverse uitvoeringen. Wilt u meer weten over de 120 serie of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag met een Toyota Land Cruiser 120 die bij u past.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×