menu

3500 kg trekgewicht (bedrijfs)auto

Voor het dagelijks gebruik van bijvoorbeeld (vee)trailers, vervoer van minikranen, marktkoopwagens en grote aanhangers wordt er van uw (bedrijfs)auto verwacht dat deze genoeg trekkracht heeft. In een aantal gevallen is het standaard trekvermogen van de auto of bedrijfswagen niet toereikend genoeg. U zult opzoek moeten naar een geschikt 4WD voertuig. Verschillende 4WD bedrijfswagens zijn erg geschikt en hebben een geremd trekgewicht tot max. 3500 kg.

3500 kg trekgewicht met een 4×4 (bedrijfs)auto

Bij Lesscher 4WD bieden wij een divers aanbod bedrijfswagens met vierwielaandrijving. Veel van deze (bedrijfs)wagens zijn voorzien van een trekhaak en mogen tot 3500 kg trekken.

Geschikte modellen van diverse merken

Bepaalde 4WD modellen zijn meer geschikt voor het trekken van zware aanhangwagens, trailers en opleggers dan andere 4WD voertuigen. Modellen die populair zijn als zakelijke trekauto zijn;

Nissan:
Nissan heeft diverse modellen die geschikt zijn als bedrijfswagen en een trekvermogen hebben tot 3500 kg.  Met name de Nissan Navara, Nissan Patrol en Nissan Pathfinder zijn hiervoor geschikt.

Toyota:
Toyota heeft tevens diverse modellen die geschikt zijn als trekauto. De Toyota Land Cruiser, de Land Cruiser V8 en de ijzersterke Toyota Hilux zijn geschikt en trekken moeiteloos 3500 kg.

Mitsubishi:
Binnen het 4×4 assortiment van Mitsubishi zijn tevens een aantal modellen geschikt, denk hierbij aan de Mitsubishi Pajero en de Mitsubishi L200.

Meer weten over 3500 kg trekgewicht bedrijfswagens?

Heeft u vragen over het trekgewicht van één van onze 4×4 modellen of wilt u graag meer informatie over welke auto het beste bij uw situatie past? Lesscher 4WD is specialist en onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van het juiste voertuig.  Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Saasveld. Bekijk ons actuele aanbod.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×