menu

Nissan Patrol

De Nissan Patrol staat bekend als een betrouwbare en stoere 4×4 auto die immers populair is bij uiteenlopende groepen autoliefhebbers. Heeft u ook interesse in deze robuuste 4 wheel drive en bent u op zoek naar een goede prijs?

Lesscher4WD biedt u als Nederlandse Nissan Patrol specialist een zeer ruim aanbod gebruikte Nissan Patrol 4WD modellen die in uitstekende staat verkeren.

NISSAN PATROL TE KOOP

De Nissan Patrol kent een rijke historie en wordt al sinds 1951 geproduceerd door Nissan in Japan. Het vierwielaangedreven voertuig is al sinds jaar en dag een favoriet onder de liefhebbers van terreinwagens en ligt aan de basis van Lesscher4WD. De Nissan Patrol speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Lesscher4WD en heeft daarom een speciaal plekje in ons hart. In de loop der tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een serieuze Nissan Patrol specialist. Op deze website vindt u dan ook vele verschillende uitvoeringen van de 4 x 4 Nissan Patrol: van modellen van tientallen jaren oud tot slechts enkele jaren jong.

NISSAN PATROL 2015

Lesscher4WD levert momenteel alleen gebruikte Nissan Patrol 4WD modellen, omdat de nieuwe Nissan Patrol op dit moment niet in Europa wordt geleverd. Het gaat hier om de zesde generatie van de 4 x 4 auto, die momenteel erg populair is in regio’s als het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en Australië. De nieuwste Nissan Patrol wordt onder meer gekenmerkt door een nieuwe grille en bumper, led-verlichting in de koplampen en een speciaal infotainmentsysteem aan de binnenzijde van de 4×4 auto. Uiteraard levert Lesscher4WD wel andere Nissan 4 wheel drive modellen zoals de Nissan Pathfinder en de Nissan Navara nieuw uit voorraad.

4×4 TE KOOP BIJ LESSCHER4WD

Voor een Nissan Patrol of een andere 4 x 4 auto kunt u altijd terecht bij Lesscher4WD. Wij hebben een reputatie hoog te houden als dé 4WD specialist in Nederland en verkopen zowel nieuwe als gebruikte 4×4 modellen. Als grootste Nederlandse verkooppunt van Nissan Patrol 4WD modellen beschikt Lesscher4WD over een ruime werkplaats met alle benodigde originele uitleesapparatuur. Daarnaast bent u verzekerd van veel kennis en expertise bij onze medewerkers en een hoog serviceniveau.

Vragen? Neem dan contact met ons op »

NISSAN PATROL SPECIALIST

Als u op zoek bent naar een Nissan Patrol specialist, bent u bij Lesscher4WD aan het juiste adres. Wij helpen u graag uw ideale 4 x 4 auto te vinden en geven u op basis van uw specifieke wensen een gedegen advies op maat.

Wilt u onze ruime collectie van Nissan Patrol 4WD modellen bekijken? Bezoek dan onze showroom of bekijk de actuele voorraad op onze website. Voor meer informatie over de door u gewenste Nissan Patrol kunt u ons bereiken op +31 (0)74 349 46 66.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×