menu

Onze merken

Bij Lesscher 4WD hebben wij een ruim aanbod 4WD auto’s van verschillende merken. Wij zijn zowel landelijk als ver daarbuiten bekend in de 4WD wereld. Lesscher 4WD is specialist op het gebied van de verkoop van nieuwe en gebruikte 4WD voertuigen. Onze expertise ligt vooral op het gebied van Toyota, Mitsubishi en Nissan 4×4 auto’s.

Voor deze merken beschikken beschikken dan ook over een ruim aanbod. Door onze kennis van zaken en uitstekende service zijn wij uitgegroeid tot Nederlands grootste verkooppunt van 4WD’s.

Onderhoud voor uw 4×4 voertuig

Niet alleen in de verkoop maar ook voor het onderhoud van 4×4 auto’s bent u bij Lesscher in Saasveld aan het juiste adres. Onze monteurs worden speciaal opgeleid zodat u verzekerd bent van vakwerk en know-how. Alle originele uitleesapparatuur is in onze werkplaats aanwezig en wij hebben ons gespecialiseerd in de reparaties van Toyota, Nissan en Mitsubishi 4WD’s.

Bent u op zoek naar een bepaalde 4×4 auto die wij niet aanbieden, dan zoeken wij deze graag voor u op! Kies uw merk hieronder en bekijk ons actuele aanbod.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×