menu

we hebben onze betrouwbare naam hoog te houden

We hebben onze betrouwbare naam hoog te houden. Daarom staat service ook hoog in ons vaandel. Onze monteurs worden speciaal opgeleid zodat u verzekerd bent van kwalitatief hoogstaand vakwerk en know-how. Alle originele uitleesapparatuur is in onze werkplaats aanwezig. Wij hebben ons gespecialiseerd in de reparaties van Toyota, Nissan en Mitsubishi 4WD’s.

Altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Lesscher 4WD heeft altijd voldoende vervangend vervoer beschikbaar, zowel 4×4 als gewone personen- auto’s. Heeft u om welke reden dan ook problemen met uw 4×4 dan komt Lesscher 4WD deze binnen een werkdag omruilen op uw adres tegen een gelijkwaardige 4×4 leenauto. Zo blijft u te allen tijde mobiel.

Onze werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de meest recente originele apparatuur voor zowel Toyota, Nissan en Mitsubishi. Bij Lesscher 4WD kunt u alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren. Daarnaast verzorgen wij APK keuringen, in- of opbouw van accessoires, revisiewerkzaamheden, airco service en schadeherstel (ook de afhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen).

MAGAZIJN

Voor zowel Toyota, Nissan als Mitsubishi hebben wij alle originele onderdelen en accessoires op voorraad. Wij kunnen dus direct leveren uit ons eigen magazijn. Dit geldt voor alle modellen. En mocht u niet in de gelegenheid zijn uw onderdelen op te halen dan zorgen wij dat het wordt verstuurd. Want ook dat valt onder onze service!

Werkplaatsafspraak

Maak online een afspraak en u ontvangt zo spoedig mogelijk
bericht van ons of wij uw voorkeur kunnen inplannen.

Auto gegevens

Uw gegevens

Plan uw afspraak

Soort onderhoud

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×