menu

Nissan Navara

De Nissan Navara heeft een reputatie als een hoogwaardige 4×4 pick-up die zeer geliefd is als comfortabele bedrijfswagen. Bent u geïnteresseerd in deze krachtige fourwheeldrive en bent u op zoek naar een aantrekkelijk geprijsd model?

Lesscher4WD is een bekende Nissan Navara specialist in Nederland en biedt u een breed aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte Nissan Navara 4WD modellen.

NISSAN NAVARA TE KOOP

De Nissan Navara wordt sinds 1997 geproduceerd door Nissan en is daarmee een van de jongere productlijnen van het automerk. De Nissan Navara is de naam voor de D22- en D40-generaties van Nissan 4 x 4 pick-ups. De D22 is een compacte 4 wheel drive en werd in 2004 vervangen door de grotere en langere D40 pick-up.
De Nissan Navara is vernoemd naar de regio Navarra in Noord-Spanje. De Europese versie van de populaire 4×4 auto wordt vervaardigd in een fabriek van Nissan in Barcelona en wordt ook wel verkocht onder de naam Nissan NP300. Op de website van Lesscher4WD vindt u uiteenlopende uitvoeringen van de Nissan Navara 4WD: van gebruikte 4 x 4 modellen tot splinternieuwe exemplaren.

NISSAN NAVARA TWEEDEHANDS

Lesscher4WD levert nieuwe Nissan Navara 4WD bedrijfsauto’s, maar ook Nissan Navara tweedehands modellen. Bij het zoeken naar een tweedehands Nissan Navara moet u als klant rekening houden met verschillende factoren. Zo moet de 4 x 4 auto van uw keuze in goede staat zijn en wilt u niet achteraf geconfronteerd worden met onverwachte kosten.
Bij Lesscher4WD weet u zeker dat de Nissan Navara 4WD modellen in uitstekende staat verkeren. Daarnaast zijn wij transparant en geven wij u uitgebreide informatie over de door u gewenste 4×4 pick-up. Zo weet u zeker dat u voldoende geïnformeerd bent om een afgewogen keuze te kunnen maken.

4 X 4 AUTO KOPEN BIJ LESSCHER4WD

Voor een Nissan Navara of een andere 4×4 pick-up bent u bij Lesscher4WD aan het juiste adres. Wij staan bekend als een betrouwbare 4WD specialist in Nederland en verkopen niet alleen nieuwe 4 x 4 auto’s, maar ook modellen zoals de Nissan Navara tweedehands tegen aantrekkelijke prijzen.
In onze grote werkplaats is alle originele uitleesapparatuur voor Nissan 4WD modellen aanwezig, zodat wij u altijd snel verder kunnen helpen wanneer dat nodig is. De medewerkers van Lesscher4WD beschikken over een ruime kennis en ervaring, waardoor we u een uitstekende service kunnen garanderen.

Vragen? Neem dan contact met ons op »

NISSAN NAVARA SPECIALIST

Bent u op zoek naar een nieuwe of juist een tweedehands Nissan Navara? Lesscher4WD beschikt over een breed aanbod van 4 x 4 pick-ups en helpt u graag uw droomauto te vinden. Bekijk voor meer informatie de actuele voorraad Nissan Navara op onze website of kom een langs in onze showroom. Wilt u aanvullende informatie? Bel ons dan op op +31 (0)74 349 46 66.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×