menu

Nissan Pathfinder

De Nissan Pathfinder was in 2005 de opvolger van de immens populaire Nissan Terrano. De 4×4 auto valt op door een avontuurlijke uitstraling en is geschikt voor een breed publiek dankzij een hoge mate van comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid. Omdat zowel de Nissan Terrano als de Nissan Pathfinder zo hun eigen specifieke voordelen hebben, worden beide genoemde Nissan 4×4 modellen door Lesscher4WD verkocht. En dat uiteraard tegen de zeer voordelige prijzen die u als klant van ons gewend bent!

NISSAN PATHFINDER PRIJS

De Nissan Pathfinder heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft in Nederland dan ook veel fans. Als Nederlandse 4 x 4 Nissan specialist biedt Lesscher4WD u de keuze uit verschillende generaties van dit geliefde Nissan 4WD model. Als u een Nissan Pathfinder koopt bij Lesscher4WD, weet u zeker dat de auto in uitstekende staat verkeert. Uiteraard is dit een belangrijk criterium, omdat u wilt voorkomen dat u achteraf verrast wordt door technische gebreken en dure reparaties. De aanschaf van uw 4×4 auto bij een ervaren Nissan Pathfinder specialist zoals Lesscher4WD betaalt zich dan ook direct terug.

NISSAN PATHFINDER OCCASION

Bijkomend voordeel is dat Lesscher4WD dankzij slimme inkoopstrategieën in staat is de Nissan Pathfinder aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Zo houdt u uw investering laag én kunt u rekenen op een comfortabele 4 wheel drive auto die nog vele jaren zijn waarde bewijst. Bent u op zoek naar een betaalbare Nissan Pathfinder die nog in prima conditie verkeert? Zoek dan niet verder en neem contact op met de 4×4 specialisten van Lesscher4WD.

NISSAN PATHFINDER PROBLEMEN BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Als erkend Nissan 4 x 4 specialist beschikt Lesscher4WD over een compleet uitgeruste werkplaats met originele uitleesapparatuur voor 4×4 Nissan voertuigen. Nissan Pathfinder problemen behoren hierdoor na een bezoekje aan Lesscher4WD al snel tot het verleden. Lesscher4WD onderscheidt zich niet alleen door een uitgebreide werkplaats, maar ook door ervaren medewerkers met veel kennis over Nissan 4WD modellen zoals de Nissan Pathfinder. Hierdoor krijgt u waardevol advies en belangrijke tips die u veel tijd en geld kunnen besparen tijdens uw zoektocht naar een geschikte Nissan Pathfinder.

Vragen? Neem dan contact met ons op »

NISSAN PATHFINDER TWEEDEHANDS

In de showroom van Lesscher4WD vindt u diverse Nissan Pathfinder tweedehands 4 x 4 modellen. Onze medewerkers adviseren u graag over de optimale Nissan 4WD auto voor uw persoonlijke situatie. Ondanks de ruime keuze kan het gebeuren dat de door u gewenste Nissan Pathfinder niet op voorraad is.
In dat geval helpen we u graag verder door uw droomauto gewoon voor u op te zoeken. Zo weet u zeker dat u via Lesscher4WD altijd slaagt in de zoektocht naar een vierwielaangedreven auto op maat. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie naar +31 (0)74 349 46 66.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×