menu

Landcruiser V8

De Landcruiser V8 wordt in jargon ook wel de Landcruiser 200 genoemd. Waardig opvolger van de beroemde Landcruiser 100 serie die tot 2008 geleverd is. De Landcruiser V8 dankt zijn naam aan zijn motoren en is de opvolger van de gewone Landcruiser. De Toyota Landcruiser wordt wereldwijd beschouwd als de 4×4 terreinwagen en is extreem populair.

LANDCRUISER, DE TERREINWAGEN

De Toyota Landcruiser is een vierwielaangedreven voertuig van Toyota. Bovendien is de Landcruiser ongekend populair in de hele wereld. In de loop van de jaren zijn er verschillende soorten en modellen Landcruisers uitgebracht. De Landcruiser V8 heeft als Geel én Grijs kenteken een trekgewicht van maar liefst 3.500kg. Met luchtremmen en vangmuil is dit gewicht zelfs verder te verhogen door een individuele keuring. Vraag om meer informatie bij onze verkopers.

LESSCHER 4WD LANDCRUISER V8

Wij zijn een absolute 4×4 specialist in Nederland, waardoor de kans groot is dat wij uw wensen op 4×4 gebied kunnen realiseren. Het 4WD specialisme van Lesscher 4WD komt niet alleen tot uiting in de kennis van onze medewerkers, maar ook in onze ruime werkplaats die speciaal geschikt is gemaakt voor Toyota Landcruiser 4×4 modellen. Hierdoor weet u zeker dat u kunt rekenen op eerlijk en betrouwbaar advies en een hoog serviceniveau.

IJZERSTERK

De Landcruiser V8 heeft internationaal een ijzersterk imago opgebouwd en wordt beschouwd als zeer sterk en betrouwbaar. De kwaliteit is zoals je van een Landcruiser mag verwachten: van ongekende klasse. Een goed onderhouden gebruikte Landcruiser staat garant voor vele jaren rijplezier. Je koopt ze bij Lesscher.

VOORRAAD LANDSCRUISER V8

Lesscher 4WD beschikt over een uitgebreide voorraad Landcruisers. We bieden gebruikte occasions bieden we aan bij Lesscher 4WD. Natuurlijk ruilen we graag uw huidige 4WD in, ongeacht het merk. Proefrijden een van onze Landcruiser is nooit een probleem. Bovendien zijn onze monteurs gespecialiseerd in het onderhoud aan uw Landcruiser.

LANDCRUISER 4×4 SPECIALIST

De Landcruiser bouwt al decennia lang op een zeer duurzaam en betrouwbaar imago. Deze auto brengt u op de meest onbegaanbare plaatsen en terug! In de uithoeken van deze planeet maakt deze auto een levensgroot verschil. Heeft u vragen of problemen met uw 4WD wagen bent u bij ons aan het juiste adres, want wij beschikken in onze werkplaats over originele uitleesapparatuur van de meest populaire 4WD automerken. Wilt u meer informatie over de 4×4 auto’s die Lesscher 4WD momenteel in het assortiment heeft? Bekijk dan direct de actuele voorraad op onze website www.lesscher4wd.nl of bel vrijblijvend naar +31 (0)74 349 46 66. Of kom langs in onze showroom.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×