menu

Landcruiser 200 V8, model 2020

“The king off all roads.” Zo wordt deze krachtpatser ook wel genoemd. En terecht als je het aan ons vraagt. De legendarische Land Cruiser 200 V8 is de laatste jaren verfijnd en versterkt. Bij ons leverbaar met een 4.5 D-4D V8 dieselmotor. Met een opvallend design, luxe interieur en verbeterde mogelijkheden is de Land Cruiser 200 V8 de ultieme 4×4.

Nu uit voorraad leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen, namelijk de Elegance en de luxe Executive Lounge.

De Executive Lounge uitvoering met het speciale executive exterieurpakket is een lust voor het oog. Uniek ontworpen voor- en achterspoilers, donker getinte led koplampen, design grill en buitenspiegels maken het tot een prachtig geheel.
Nog een groot voordeel van de Executive Lounge ten opzichte van de Elegance uitvoering is de hoogteregeling met variabele luchtvering. De hoogteregeling met luchtvering zorgt voor o.a. een betere wegligging en rijcomfort zodat u moeiteloos duizenden kilometers kunt maken.

Zoekt u een Land Cruiser 200 V8 nieuw of gebruikt dan bent u bij Lesscher 4WD in Saasveld aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwe Toyota Land Cruiser V8 model 2020 nu uit voorraad leverbaar op geel en grijs kenteken in diverse kleuren.

VOORRAAD LANDCRUISER V8

Bekijk hier ons actuele aanbod van de Toyota Land Cruiser 200 V8 voor alle specificaties en foto’s. Lesscher 4WD beschikt over een uitgebreide voorraad Landcruisers. We bieden gebruikte occasions bieden we aan bij Lesscher 4WD. Natuurlijk ruilen we graag uw huidige 4WD in, ongeacht het merk. Proefrijden een van onze Landcruiser is nooit een probleem. Bovendien zijn onze monteurs gespecialiseerd in het onderhoud aan uw Landcruiser.

LANDCRUISER 4×4 SPECIALIST

De Landcruiser bouwt al decennia lang op een zeer duurzaam en betrouwbaar imago. Deze auto brengt u op de meest onbegaanbare plaatsen en terug! In de uithoeken van deze planeet maakt deze auto een levensgroot verschil. Heeft u vragen of problemen met uw 4WD wagen bent u bij ons aan het juiste adres, want wij beschikken in onze werkplaats over originele uitleesapparatuur van de meest populaire 4WD automerken. Wilt u meer informatie over de 4×4 auto’s die Lesscher 4WD momenteel in het assortiment heeft? Bekijk dan direct de actuele voorraad op onze website www.lesscher4wd.nl of bel vrijblijvend naar +31 (0)74 349 46 66. Of kom langs in onze showroom.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×