NL EN DE FR PL RU

Toyota Hi-lux

De Toyota Hi-lux is een betrouwbare en veelzijdige off-road pick-up die bekend staat om zijn ijzersterke chassis en kwalitatief hoogwaardige interieur. Deze duurzame 4x4 auto trekt met speels gemak maar liefst 3.000 kg en wordt geleverd in verschillende uitvoeringen. Heeft u interesse in een Toyota Hi-lux maar bent u tot op heden nog geen goed geprijsd 4 x 4 model tegengekomen? Lesscher4WD biedt u een breed aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte Toyota Hi-lux 4WD modellen en denkt graag met u mee over uw specifieke wensen.

Bekijk onze voorraad nieuwe auto's »

Toyota Hi-lux te koop

De Toyota Hi-lux kent een rijke historie en wordt al sinds 1968 geproduceerd door Toyota. Inmiddels is de populaire 4x4 auto alweer toe aan de zevende generatie, leverbaar met enkele cabine, verlengde cabine en dubbele cabine.
In de loop van de tijd heeft het 4WD model van de Toyota Hi-lux een reputatie van ware onverwoestbaarheid opgebouwd en dat heeft een goede reden. De 4x4 auto is enorm duurzaam en nauwelijks kapot te krijgen. Autoliefhebbers die op zoek zijn naar een snelle, betrouwbare en krachtige auto kiezen dan ook vaak voor een Toyota Hi-lux.

Toyota Hi-lux prijs

Bent u op zoek naar een Toyota Hi-lux die tegen een goede prijs te koop staat? Bij Lesscher4WD kunt u kiezen uit meer dan 50 voordelig geprijsde Toyota 4x4 modellen nieuw op voorraad. Hierdoor is de kans uitermate groot dat hier een voor u ideaal Toyota Hi-lux 4WD model tussen zit. De Toyota Hi-lux tweedehands prijzen willen per aanbieder nogal eens verschillen. Lesscher4WD onderscheidt zich als absolute 4 x 4 specialist met lage prijzen voor 4 wheel drive modellen zoals de Toyota Hi-lux 4WD. Onze goed toegeruste werkplaats met specialistische apparatuur garandeert u van een duurzame Toyota auto die tot in lengte van jaren goed zal presteren.

Toyota 4WD  modellen te koop

Lesscher4WD kan u op maat adviseren over zowel Toyota Hi-lux nieuwe modellen als Toyota Hi-lux tweedehands auto’s. Onze ervaren 4x4 experts geven u onafhankelijk advies over het beste Toyota Hi-lux 4WD model op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Voor elke situatie hebben wij wel een passende Toyota 4 x 4 auto in onze showroom. En wanneer dat een keer niet het geval is, zoeken we uw droomauto op basis van uw specifieke wensen graag voor u op. Zo weet u zeker dat u bij ons uw gewenste Toyota Hi-lux vindt tegen een voordelige prijs.

Vragen? Neem dan contact met ons op »

Toyota Hi-lux kopen

Heeft u interesse in een nieuwe Toyota Hi-lux of geeft u de voorkeur aan een gebruikte versie van deze populaire 4x4 auto? Kom langs in onze showroom om onze brede collectie te bekijken en laat u adviseren door onze 4WD specialisten.

Natuurlijk is het ook mogelijk ons aanbod aan Toyota 4 x 4 auto’s te bekijken op onze website. De actuele voorraad wordt dagelijks door ons bijgewerkt zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over de Toyota Hi-lux? Neem contact met ons op via (0)74 349 46 66.