NL EN DE FR PL RU

Lesscher 4WD

Lesscher4WD

Lesscher4WD geniet landelijke bekendheid binnen de 4WD-wereld. Dankzij onze kennis van zaken en uitstekende service zijn we dan ook in alle bescheidenheid Nederlands grootste verkooppunt van Toyota en Nissan 4WD’s.

Naast het feit dat we specialist zijn op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte 4WD's beschikken we over een goed uitgeruste werkplaats met alle originele uitleesapparatuur.

Al met al genoeg reden om onze (buiten)showroom te bezoeken, want de kans is reëel dat uw Toyota of Nissan 4WD er staat! Bekijk onze actuele voorraad op deze website en mocht u meer informatie willen, schroom dan niet ons even te bellen.

Marcel Lesscher
T  +31 (0)74 349 46 66
E  m.lesscher@lesscher4wd.nl

Toyota 4WD, Land Cruiser V8, Land Cruiser 150 en Hilux 

Nieuw in alle uitvoeringen en kleuren rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Continue 50 nieuwe Toyota 4WD's op voorraad. Ook beschikt Lesscher 4WD over een zeer groot aanbod gebruikte Toyota 4WD modellen. Staat de auto die u zoekt er niet bij dan zoeken wij hem graag voor u op.

Nissan 4WD, Patrol, Pathfinder en Navara

De oorsprong van Lesscher4WD ligt bij de Nissan Patrol. Jammer genoeg wordt op dit moment de nieuwe Patrol niet in Europa geleverd. In alle andere continenten wordt hij wel geleverd. Mocht hij weer leverbaar zijn in Europa, dan zullen wij dit als eerst in Europa opstarten. Uiteraard beschikt Lesscher 4WD over een zeer groot aanbod gebruikte Nissan 4WD modellen.

De andere Nissan 4WD modellen, zoals de Navara en de Pathfinder, blijven wij uiteraard wel uit voorraad leveren. Zowel nieuw als gebruikt.

Garantie

Wij zijn geen officieel merkdealer, maar bij de aanschaf van een nieuwe Toyota of Nissan 4WD heeft u recht op de gebruikelijke fabrieksgarantie, zoals de dealer deze ook aanbiedt.