menu

Lesscher Saasveld

Lesscher Saasveld, specialist in terreinwagens en 4×4-auto’s en niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten bekend en actief in de 4WD-wereld. Lesscher Saasveld is het grootste verkooppunt van 4WD auto’s van Nederland. Wij weten alles over uw Toyota, Nissan of Mitsubishi 4WD. Kom langs in onze showroom!

[occasionlijst ac=ac0467 merk=125 template=V2 taal=NL]

De 4WD specialist in Saasveld

Als Toyota, Nissan en Mitsubishi 4WD specialist met meer dan 40 jaar ervaring, hebben we landelijke bekendheid binnen de 4WD wereld. Ook ver buiten Nederland zijn wij actief en verkopen wij 4WD-auto’s. Dankzij onze kennis van zaken en uitstekende service zijn we dan ook in alle bescheidenheid, Nederlands grootste verkooppunt van 4WD’s. Heeft u al een terreinwagen? Dan kunt u ook bij Lesscher Saasveld terecht om hem te laten repareren. Ook kunt u uw auto bij ons laten inruilen of verkopen.

Werkplaats

Van zowel Toyota, Nissan als Mitsubishi hebben wij alle originele onderdelen en accessoires op voorraad, waardoor wij u razendsnel kunnen helpen. Heeft u zelf geen tijd om onderdelen op te halen? Dan zorgen wij er gewoon voor dat ze naar u verstuurd worden. Want ook dat valt binnen onze service!

Onze werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de meest recente en originele apparatuur voor zowel Toyota, Nissan en Mitsubishi. Bij Lesscher 4WD kunt u alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren zoals het vervangen van de distributieriem, banden of de waterpomp. Daarnaast verzorgen wij APK keuringen, in- of opbouw van accessoires, revisiewerkzaamheden, airco service en schadeherstel. In het geval van schadeherstel helpen wij u ook verder met de afhandeling bij uw verzekeringsmaatschappij, ongeacht welke dit is. Ook op deze manier helpen wij u graag verder.

4×4 verkoop

Al met al genoeg redenen om langs te komen bij Lesscher Saasveld. De kans is namelijk reëel dat uw Toyota, Nissan of Mitsubishi 4WD van uw dromen er staat. Heeft u toch andere wensen en staat uw 4×4 er niet tussen? Wij zoeken hem voor u op! Bekijk onze actuele voorraad op onze website. U bent bij Lesscher Saasveld aan het goede adres.

Lesscher Saasveld

Bij Lesscher 4WD in Saasveld heeft u een zeer grote kans van slagen in uw zoektocht naar een goede 4×4-auto in goede staat. Wilt u meer informatie? Bezoek dan vrijblijvend onze showroom of bel naar (0)74 349 46 66.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×