NL EN DE FR PL RU

Service

We hebben onze betrouwbare naam hoog te houden. Daarom staat service ook hoog in ons vaandel. Onze monteurs worden speciaal opgeleid zodat u verzekerd bent van kwalitatief hoogstaand vakwerk en know-how. Alle originele uitleesapparatuur is in onze werkplaats aanwezig. Wij hebben ons gespecialiseerd in de reparaties van Toyota en Nissan 4WD's.

Lesscher 4WD heeft altijd voldoende vervangend vervoer beschikbaar, zowel 4x4 als gewone personen- auto’s (voor iedere klant). Heeft u om welke reden dan ook problemen met uw 4x4 dan komt Lesscher4WD deze binnen een werkdag omruilen op uw adres tegen een gelijkwaardige 4x4 leenauto. Is uw auto weer hersteld, dan ruilen wij deze ook weer ter plekke om. Zo blijft u te allen tijde mobiel. 

Werkplaats   Magazijn   Schadeservice

Onze werkplaats is voorzien van de meest recente originele apparatuur voor zowel Toyota als Nissan. Bij Lesscher 4WD kunt u alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren. Daarnaast verzorgen wij APK keuringen, in- of opbouw van accessoires, revisiewerkzaamheden en professioneel schadeherstel (afhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen).

Werkplaats http://www.lesscher4wd.nl/

 

Voor zowel Toyota als Nissan hebben wij alle originele onderdelen en accessoires op voorraad. Wij kunnen dus direct leveren uit ons eigen magazijn. Dit geldt voor zowel de oude als de huidige modellen. En mocht u niet in de gelegenheid zijn uw onderdelen op te halen dan zorgen wij dat het wordt verstuurd. Want ook dat valt onder onze service!

Magazijn Magazijn

 

Een ongeluk is altijd vervelend;
In geval van schade kun u bij ons terecht om uw 4x4 te laten repareren.
Lesscher 4WD stelt een gelijkwaardige 4x4 voor u beschikbaar als vervangend vervoer.

Nissan Klantbelofte